1/4/2015: Φάρσαλα

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Με τη φράση: "Ο Σύνδεσμος επεκτείνετε", ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών  κ. Σπανούλης έδωσε από τα Φάρσαλα, το στίγμα όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.
Και αυτό -σύμφωνα με τις πληροφορίες του afo.gr, αδιαμφισβήτητες όπως πάντα- δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά το Net Μetering, που ήταν το κεντρικό θέμα της ομιλίας στη Θεσσαλική πόλη, αλλά μια σειρά δράσεων γύρω από την αγροτοκτηνοτροφία.
Το πως θα γίνει αυτό, κάτω από ποιες διαδικασίες και (κυρίως) με ποιά μορφή, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες και -πιθανόν- πριν το Πάσχα. Το βέβαιο είναι, ότι οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες  με αγρότες απο όλη τη χώρα, δίνουν αύρα συμμετοχής και αισιοδοξίας.
ΠΣΑΦ
ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Παρουσία δεκάδων αγροτών στα Φάρσαλα, τα Μέλη της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών κ.κ. Σπανούλης και Γιωτάκος, σε εσπερίδα που διοργάνωσαν: ο Δήμος Φαρσάλων, η Ένωση Νέων Αγροτών Π.Ε. Λάρισας και η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους και απάντησαν σε ερωτήσεις για το Net Metering.
Παρόντες επίσης από τη Διοίκηση, ήταν οι: Γιώργος Ζιάμας, Γιάννης Τσιτόγλου και Αλέκος Οικονόμου.
NET METERING
Δείτε σε 3 video την ενημέρωση για το Net Metering, που έγινε στα Φάρσαλα στις 1/4/2015

NET METERING
NET METERINGΟι αγροτικός και επαρχιακός τύπος, παρακολουθεί τη δράση του Συνδέσμου, σχετικά με το Net Metering.
Δείτε το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθερία" για την εσπερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα την 1η Απριλίου 2015
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε ακόμα: