Αποδοχή όλων των προτάσεων του Π.Σ.Α.Θ., από τον Πρωθυπουργό

Την αποδοχή των κοστολογημένων προτάσεων του Π.Σ.Α.Θ. εξήγγειλε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις συσκέψεις στο ΥΠΑΑΤ....
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Την αποδοχή των κοστολογημένων προτάσεων του Π.Σ.Α.Θ. εξήγγειλε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις συσκέψεις στο ΥΠΑΑΤ.
Όπως βλέπετε και στο παραπάνω video, οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, ταυτίζονται απόλυτα με τις εισηγήσεις του Συνδέσμου
- Το αφορόγητο του εισοδήματος και η αιτιολόγησή του
- Η ειδική μεταχείριση των "νέων αγροτών"
- Το κυνήγι των παράνομων εισαγωγών, αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων
- Η διάκριση του "κατά κύριο επάγγελμα αγρότη"
και άλλα...!
ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
Έτσι, μετά την αποδοχή των προτάσεων του Π.Σ.Α.Θ. από τη Νέα Δημοκρατία (σύσκεψη με Μεϊμαράκη) και Ποτάμι (σύσκεψη με Τσιόδρα) και η Κυβέρνηση, αποδέχτηκε τις κοστολογημένες προτάσεις του Συνδέσμου.
ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ασφαλώς μιλάμε για "εξαγγελίες".
Μακάρι να ζούσαμε σε μια εποχή, όπου δεν θα αμφισβητούνταν ο (οποισδήποτε) Πρωθυπουργός της χώρας.
Η δρομολόγηση των πράξεων, θα κρίνει την αλήθεια των σημερινών εξαγγελιών και μέχρι τότε, ο αγρότης θα πρέπει να έχει το ...τρακτέρ "παρά πόδα"...!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
Οι εξαγγελίες, ασφαλώς αποτελούν σημαντικό βήμα για την επιβίωση του αγροτικού κόσμου αλλά και 120 άμεσα εμπλεκομένων επαγγελμάτων, οι οποίες θα πρέπει να συνοδευτούν με αλλαγή στάσης και στο ασφαλιστικό.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Ο Σύνδεσμος, θα ζητήσει νέα συνάντηση (έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο) με τον Αν. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά το 15γουστο, ώστε να δρομολογηθούν σημαντικές λετπομέρειες, βάσει των προτάσεων του Π.Σ.Α.Θ.